AXANCE ontwerpt, levert en bouwt creatieve oplossingen voor tandartspraktijk en zorg.
AXANCE ontwerpt, levert en bouwt creatieve oplossingen voor tandartspraktijk en zorg.
AXANCE ontwerpt, levert en bouwt creatieve oplossingen voor tandartspraktijk en zorg.

Tandartspraktijken

Tandartspraktijk van Wayenburg

Tandartsprakijk Turn-Key ingericht

Als tandartspraktijk wilt u een nette, strakke en steriele werkomgeving. Wij begrijpen dat een goede, professionele werkomgeving niet alleen belangrijk is voor u, maar vooral voor uw cliënten. Zij verwachten een schone en comfortabele omgeving die vertrouwen inboezemt. AXANCE verzorgt met Turn Key Projecten de gehele inrichting en afbouw van tandartspraktijken. Van het eerste idee tot en met het laatste detail. Wij doen er alles aan om uw tandartspraktijk sleutelklaar op te leveren. Uiteraard conform de geldende eisen voor hygiëne en veiligheid in tandartspraktijken.

Uw tandartspraktijk laten inrichten door AXANCE?

Een nieuwe inrichting van uw tandartspraktijk is eenvoudig dichtbij met AXANCE:
U hoeft alleen maar de sleutel om te draaien!

Verschillende fases in een Turn Key Project van AXANCE:

AXANCE dé specialist op het gebied van inrichting en afbouw van kantoren, tandartspraktijken (dental) en het realiseren van gezondheidscentra. Met onze eigen medewerkers creëren we een omgeving waarin het prettig is om te werken en te zorgen. De stap naar een nieuwe inrichting is makkelijk: het is de stap naar AXANCE. Laat ons uw project managen en uitvoeren. Wij denken graag met u mee om uw wensen te vertalen naar een plan van aanpak op maat. Vanaf het eerste idee tot en met het laatste detail: u heeft er geen omkijken naar. U bent dan vrij om te doen waar u goed in bent.

1. Oriëntatiefase

2. Ontwerpfase

3. Definitiefase

4. Voorbereidingsfase

5. Realisatiefase

6. Project afronding

Afhankelijk van uw wensen kan het proces ook anders lopen. Als u bijvoorbeeld zelf een architect ingeschakeld kan AXANCE het schetsen overslaan en direct na kennismaking starten met het maken van de begroting.

Gerealiseerde projecten

Om over na te denken

Een nieuwe inrichting is eenvoudig dichtbij met AXANCE: U hoeft alleen maar de sleutel om te draaien!